ballot

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 στις 6:00 μ.μ. στο χώρο του Σχολείου έγινε η επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, την οποία είχε συγκαλέσει το απερχόμενο Δ.Σ. με βάση τη σχετική αναγγελία και δεδομένης της απαρτίας, αποφάσισε και έπραξε τα παρακάτω:

 

  • Έγινε Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ., τους οποίους ενέκρινε ομόφωνα η Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) των μελών του Συλλόγου.
  • Προκηρύχτηκαν ΕΚΛΟΓΕΣ του Συλλόγου και καθορίστηκε ως ημερομηνία διεξαγωγής τους η
    Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 από 8:00 π.μ. ως 6:00 μ.μ.
  • Την ίδια ημέρα θα γίνει από τους δασκάλους του σχολείου μας ενημέρωση Προόδου Μαθητών – Επίδοση Βαθμολογίας.
  • Η Γενική Συνέλευση εξέλεξε την τριμελή Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών, αποτελούμενη από τους κάτωθι:
    1. Καρουσάκη Πόπη
    2. Μανιώτη Αγλαΐα
    3. Καφεντζή Ιωάννα, με αναπληρωματικά μέλη τις:
    4. Χρονοπούλου Νικολέττα
    5. Νάκα Μαρία
  • Στη συνέχεια, στην Εφορευτική Επιτροπή κατέθεσαν τις υποψηφιότητές τους ενδιαφερόμενα μέλη για τα όργανα του Συλλόγου.

Ο αριθμός των παραληφθέντων αιτήσεων υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη λήξη της Γ.Σ. δεν είναι ικανός για την διεξαγωγή των εκλογών.

Παρακαλείστε άμεσα όπως καταθέσετε τις υποψηφιότητές σας.

Σε περίπτωση που κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων (11-12-2016) δεν έχει συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός υποψηφιοτήτων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΘΑ ΠΑΥΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα ενδιαφερόμενα - με εκπληρωμένες οικονομικές υποχρεώσεις - μέλη του Συλλόγου μέχρι και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.  Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται εγγράφως στην Εφορευτική Επιτροπή. (Μπορείτε να τυπώσετε την αίτηση από εδώ.)

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συμμετάσχουμε μαζικά στις Εκλογές του Συλλόγου μας για την ανάδειξη των επίσημων Οργάνων του. Ο Σύλλογος θα αναγνωρίζεται επίσημα εφόσον στις εκλογές ψηφίσουν γονείς τουλάχιστον του 1/3 των μαθητών του σχολείου!

Οι Σύλλογοι Γονέων αποτελούν τη θεσμική έκφραση του γονεϊκού κινήματος και επιτελούν στην ουσιαστική και επίσημη εκπροσώπηση των γονέων στη Σχολική Κοινότητα.

Go to top