Αποτελέσματα της επανακλήρωσης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 και ώρα 12:00 στη Βιβλιοθήκη του σχολείου, με την παρουσία μαρτύρων:

 

- Από μία (1) υποτροφία της Ακαδημίας Basket του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ κέρδισαν οι : 1. Τσαγκάρης Α. 2. Τσαγκάρη Κ. 3. Τσαγκάρης Ν. 4. Γιαννιώτη Χ.

- Από ένα (1) πακέτο γνωριμίας για ένα μήνα, για ένα νέο μαθητή/τρια στις ακαδημίες ποδοσφαίρου από τα Πατήσια Mini Football “Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού”, κέρδισαν οι:

1. Νούσιας Δ. 2. Κατσαντώνης Γ. 3. Στούμπος Ν.

- Για την υποτροφία με έκπτωση 50% απο το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “sotia kaliri”, υπήρξαν εννέα (9) υποψηφιότητες και κληρώθηκε η Γιαννιώτη Χ.

- Για την ετήσια υποτροφία για την φοίτηση σε τμήμα Α’ Junior στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κοτζιά, υπήρξαν οκτώ (8) υποψηφιότητες και κληρώθηκε η Τσάνι Μ.

- Μία (1) ετήσια υποτροφία για προετοιμασία CPE (Proficiency) απο το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Κερατζάκη» κέρδισε η Χατήρα Γ.

- Μία (1) ετήσια υποτροφία για προετοιμασία CAE (Advanced) απο το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Κερατζάκη», κέρδισε η Παπαδογιαννάκη Σ.

- Για την ετήσια υποτροφία για την C’ Senior απο το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Κερατζάκη», υπήρξαν δύο (2) υποψηφιότητες και κληρώθηκε ο Τσάνι Ι.

- Για την ετήσια υποτροφία 50% έκπτωση σε πρόγραμμα ξένων γλωσσών σε ένα απο τα κέντρα Φιλοθέης- Καλογρέζας-Ν. Ιωνίας απο την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, υπήρξαν δύο (2) υποψηφιότητες και κληρώθηκε η Φατούρου Ν.

- Για την υποτροφία για μια κυρία να κάνει γυμναστική για δύο (2) μήνες από τη Σχολή Χορού «Μαίρη Μπαρμπαρόσου», υπήρξαν πέντε (5) υποψηφιότητες και κληρώθηκε η Συνοδινού Μ.

- Για τις δύο (2) 2μηνες υποτροφίες Kung Fu στη σχολή Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΥ και για την ετήσια υποτροφία για την D’ Senior τάξη Αγγλικών από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Κερατζάκη», δεν υπήρξαν αιτήσεις και δεν πραγματοποιήθηκε κλήρωση.

Παρακαλούμε πολύ οι κληρωθέντες να περάσουν από το γραφείο του συλλόγου απογευματινές ώρες, για να παραλάβουν τις υποτροφίες τους.

Go to top