Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έχει προγραμματίσει και φέτος μια σειρά από δραστηριότητες για τα παιδιά μας, αλλά και για τους γονείς. Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων βρίσκεται ήδη αναρτημένο έξω από το σχολείο μας.

 

Οι δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί μέχρι στιγμής είναι Latin, Θεατρικό Παιχνίδι, Παραδοσιακοί Χοροί, Ζωγραφική, Πολεμικές Τέχνες, Σκάκι και Ρομποτική.

Τα τμήματα Ζωγραφικής, Πολεμικών Τεχνών , Σκάκι και Ρομποτικής θα διαμορφωθούν σύμφωνα με τις αιτήσεις.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 και για την εγγραφή των μαθητών στις δραστηριότητες είναι απαραίτητη η εγγραφή των γονέων ως μέλη του συλλόγου και η πληρωμή της συνδρομής του έτους. Η εγγραφή στο σύλλογο είναι  €5 ευρώ έκαστος γονέας και γίνεται μία φόρα μόνο. Κάθε χρόνο τα μέλη καταβάλλουν συνδρομή στο σύλλογο €5 ευρώ ο κάθε ένας.

Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των μαθημάτων που πραγματοποιούνται στο σχολείο μας από φέτος η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα €10.

Η μηνιαία συνδρομή για κάθε δραστηριότητα που πραγματοποιείται (1 ώρα/εβδομάδα) είναι €10 και εξοφλείται την πρώτη Παρασκευή και Σάββατο κάθε μήνα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από το σύλλογο.  Σε κάποιες δραστηριότητες (π.χ. Latin ή Ζωγραφική) δίνεται η δυνατότητα, εάν κάποιο παιδί επιθυμεί, να παρακολουθήσει και 2η ώρα/εβδομάδα με αντίστοιχη μηνιαία συνδρομή (€10). Ειδικά για την εκπαιδευτική ρομποτική, τα μαθήματα είναι 90 λεπτών και το κόστος είναι €6/μάθημα. Η πληρωμή γίνεται μηνιαίως, κατά τη διάρκεια του πρώτου μαθήματος κάθε μήνα.

Μπορείτε να εκτυπώσετε το πρόγραμμα, την αίτηση συμμετοχής στις δραστηριότητες των παιδιών, την αίτηση συμμετοχής των γονέων και την αίτηση συμμετοχής στα τμήματα ρομποτικής.

Στις αιτήσεις είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν σωστά τα στοιχεία επικοινωνίας των γονέων και η δήλωση ενός κινητού τηλεφώνου στο οποίο θα αποστέλλονται με μήνυμα (SMS) τυχόν αλλαγές, αναπληρώσεις ή όποιες ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητες. Οι ενημερώσεις αυτές, αν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια, θα αναρτώνται και στην ιστοσελίδα μας και στο facebook (19ο Δημοτικό Νέας Ιωνίας – Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων). Οι γονείς είναι υπεύθυνοι να ενημερώνουν το σύλλογο για οποιαδήποτε αλλαγή των στοιχείων που δηλώνουν.

Τέλος, επισημαίνουμε ότι τα παιδιά προσέρχονται, αποχωρούν και παραμένουν στο χώρο του σχολείου με ευθύνη των γονέων, δεδομένου ότι οι εξωτερικές πόρτες του σχολείου παραμένουν ανοικτές και με σεβασμό προς το χώρο που μας φιλοξενεί, ώστε να αποφευχθούν όποιες ζημιές ή οχλήσεις κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων, που πραγματοποιούνται παράλληλα με τα μαθήματα του Ωδείου. Τα παιδιά φέρουν απαραιτήτως μαζί τους  δικό τους μπουκάλι με νερό.

Παρακαλούμε να υποβάλετε πλήρως συμπληρωμένες τις αιτήσεις σας έως την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, ρίχνοντάς τες στο κουτί του συλλόγου που βρίσκεται δίπλα στο κυλικείο.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με τις δραστηριότητες και το πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνείτε με το σύλλογο. 

Go to top