Ώς εκπρόσωποι της εφορευτικής επιτροπής των επικείμενων εκλογών του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 19ου Δημοτικού σχολείου Νέας Ιωνίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι βάσει της γενικής συνέλευσης που έγινε την Τετάρτη 6/10/2021 ορίστηκαν εκλογές οι οποίες θα γίνουν το Σάββατο 16/10/2021 στον εσωτερικό χώρο του σχολείου μεταξύ 08:00-18:00.

 

 Η είσοδος στο σχολείο θα είναι από την κύρια είσοδο, και θα πρέπει να τηρούνται όλα τα μέτρα κατά του Covid-19. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στις εκλογές είναι να είστε οικονομικά ενήμερα μέλη. Σε περίπτωση που δεν έχετε μεριμνήσει ήδη μπορεί να γίνει η κατάθεση της συνδρομής κατά την διάρκεια των εκλογών στην εφορευτική επιτροπή. Το ποσό συνδρομής είναι 5 Ευρώ ανά μέλος.

 Σε περίπτωση που οι εκλογές δεν μπορέσουν να διεξαχθούν την συγκεκριμένη ημερομηνία λόγω καιρικών συνθηκών θα σας ενημερώσουμε εκ νέου μέσω της ίδιας επικοινωνίας, της ιστοσελίδας του συλλόγου (www.19dimotiko.gr) και του (facebook: @19ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας - Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων).

 

Εδώ θα βρείτε τις υποψηφιότητες των μελών ανά όργανο:

  1. Διοικητικό Συμβούλιο
  2. Εκπρόσωποι στην Ένωση Συλλόγων γονέων
  3. Σχολική επιτροπή
  4. Εξελεγκτική επιτροπή

Ο μόνος περιορισμός για όσους έχουν θέσει υποψηφιότητα για την Εξελεγκτική επιτροπή είναι ότι δεν μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα υπόλοιπα μέρη.

 

Προτρέπουμε την συμμετοχή σας στις εκλογές καθώς για την νομική και επίσημη αναγνώριση του συλλόγου θα πρέπει να εκπροσωπείται τουλάχιστον απο το 1/3 των μαθητών των σχολείων. Δηλαδή τουλάχιστον εκπροσώπους 234/3=78 παιδιών.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας γιατί δείξαμε ότι μαζί μπορούμε περισσότερα.

 

Με εκτίμηση 

η εφορευτική επιτροπή

 

Διαμάντω Κοψιδά

Χρυσούλα Χρηστίδου

Μαριλένα Θεολόγη 

Go to top